Hvordan bli kunde hos oss?

1. Hvis du ikke har handlet hos Pervaco før, så registrerer du en bruker på nettsiden. Du trenger et organisasjonsnummer for å kunne handle med faktura (som privatkunde kan du handle med klarna). Alle nye bedriftskunder blir kredittsjekket ved første ordre. Du kan også sende oss en mail eller ringe oss på tlf 06 321 for å legge inn ordre uten nettbruker. Vi anbefaler likevel at du lager en bruker på nett, slik at du kan spore ordren din, logge inn for å se historikk, endre informasjon osv.

2. En av Pervacos selgere vil lagre all nødvendig bedriftsinformasjon, og deretter godkjenne ordren før den sendes. Hvis varen står oppført som lagervare på nett, så blir bestillinger som er mottatt innen kl 14, sendt samme dag.

3. Som registrert kunde vil du motta vår produktkatalog, og du kan selv velge på nettsiden og du ønsker mail med info og tilbud.

Vi setter stor pris på våre kunder og strekker oss langt for at du skal bli fornøyd. Mener du at vi ikke har gjort en god nok jobb, så vil vi gjerne høre fra deg slik at vi kan bli bedre.

Kontakt oss om du har spørsmål.

Tlf: 06 321
E-post: mail@pervaco.no
Besøksadresse: Kjeller Vest 2, 2007 Kjeller