Om oss

Pervaco har levert smarte produkter i over 50 år!

Vår målsetning er å være den foretrukne leverandør av produkter innen oppmerking, merking, maling, sikring, sperring, skilt, HMS, varsling og vedlikehold. Gjennom høy leveringsdyktighet, innovative produkter og kvalitetsgaranti satser vi på å være best i vårt felt.

Å kjøpe et Pervaco-produkt betyr hurtig levering og førsteklasses service til riktig pris. Derfor kvalitetstester vi alle produkter før de legges frem for salg. Vi leverer omgående fra vårt lager på Kjeller. Vår nettside inneholder mange nye produkter. Vi håper derfor at du finner ett eller flere som passer dine behov. 

Vi lagerfører hele vårt sortiment og om du bestiller før kl 12:00, sender vi din bestilling samme dag. Holder du til i Oslo/Akershus området, så tilbyr vi også ekspress levering på ned til 2 timer fra bestilling. Haster det enda mer, kom gjerne innom og hent varene dine hos oss på Kjeller, kun 15–20 min fra Oslo. Vi håper at årets produktkatalog fanger din interesse og at du finner produkter som passer ditt behov.
Ta kontakt for profesjonell service og rask levering!

 

Bruk oss fra A til Å 

Trafikkmaling for oppmerking av din parkeringsplass, produkter som reparerer sprekker og hull i asfalt, skilt og sjablonger til parkering. 

Avfallshåndtering og utendørs vedlikehold er også ett av våre store produktområder. Søppelkasser, askebeger, sykkelstativ, graffitifjernere, feiemaskiner osv, du finner det hos oss.

Skilt er noe enhver arbeidsplass må ha, brann, HMS, påbud, forbud osv, har vi ikke akkurat det du er ute etter, så lager vi det for deg.

I sommersesongen er vår gressmaling og krittspray populære produkter, men når vinteren er her, så er strømiddel, issmeltmiddel og strøkasser mer etterspurt.

Gi oss utfordringen, bruk oss fra A til Å, vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

 

Camilla Lefstad Christiansen 
Daglig leder Pervaco AS
Kjeller Vest 2
2007 Kjeller