Vanlige spørsmål

Her finner du svar på våre oftest stilte spørsmål. Nøl heller ikke med å ringe oss på 06 321 hvis det er noe du lurer på.

Generelle spørsmål

Jeg får ikke logget på med brukeren min fra den gamle nettbutikken. Hva gjør jeg?

Siden vår nye nettbutikk har et helt nytt system i bunn, må alle kunder registrere ny bruker


Hvor finner jeg ordrehistorikken min fra den gamle nettbutikken?

Ordrehistorikk fra den gamle nettbutikken ble ikke med over i den nye, men vi har den fortsatt i våre interne systemer. Ring oss på tlf 06 321, hvis du lurer på hva du har handlet før vi lanserte ny nettbutikk.


Monterer dere produktene dere selger?

Nei, vi er kun leverandør, men alle våre produkter er ment til å enkelt kunne brukes av både profesejonelle og private. Du finner både HMS-datablader og bruksanvisninger her.


Kan man hente varer hos dere?

Ja, du kan forhåndsbestille slik at varene ligger klare på vareutleveringen når du kommer, eller du kan komme innom i kassen og bestille/betale her og få med varene. Som registrert bedriftskunde, vil du kunne få faktura. Er du privatkunde må du betale med kort.

Produktrelaterte spørsmål

Hvordan kan jeg merke opp linjer med Super Striper inntil kanter og vegger?

For linjemerking tett inntil kanter og vegger, kan Super Striper merkemaskiner utstyres med en sidestriperbøyle. Systemet er svært enkelt. Bare montér bøylen i siden på merkemaskinen og flytt styrearmen over på bøylen. Maskinen er nå klar for merking tett inntil sidehinder. Sidestriperbøylen finner du her.


Passer Pervacos spraybokser med trafikkmaling/gressmaling i andre merkemaskiner? 

Nei, sprayboksene og merkemaskinene i Super Striper systemet er optimalisert for hverandre og ikke kompatible med andre systemer. Vi gir livstidsgaranti på merkemaskinene våre og du kan få med en gratis merkemaskin ved kjøp av 2 kartonger trafikkmaling. Pakketilbudene våre finner du her.


Passer boksene med trafikkmaling/gressmaling i min gamle grønne merkemaskin?

Boksene passer i både gammel grønn og ny blå maskin. Våre bokser med trafikkmaling og gressmaling har blitt litt større de siste årene, men du kan fortsatt bruke grønn maskin. Den blå maskinen har store forbedringer og gir deg lettere ett perfekt resultat. Ønsker du å oppgradere til blå merkemaskin så finner du den her.


Hva er forskjell på Kaldasfalt og QuickPatch?

Kaldasfalt fyller hull mens QuickPatch kan legges ut i null/bygge opp/utjevne. Du finner begge disse produktene her.